FRISKVÅRD

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag och spela padel eller träna med privattränare.

Borås Padelklubb friskvård

 

Att erbjuda fysisk rörelse på arbetstid är ett tydligt kvitto på att du som arbetsgivare värnar om din personals psykiska- och fysiska välmående. Förutom alla positiva fördelar med fysisk aktivitet så ger träningen tillsammans med kollegor även en positiv inverkan på arbetsmiljön, gemenskapen och framför allt antalet sjukdagar och sjukskrivningar över tid. Padel är en av många aktiviteter som klassas som friskvård, dvs. är hälsofrämjande (fysisk aktivitet). Våra olika typer av klippkort, träningar och värdekort hittar du  HÄR!

 

Vi tar emot Actiway, Epassi och kvittounderlag.

bild12

Vanliga frågor & svar

När du har gjort ett köp via MATCHi kan du komma åt ditt kvitto under ditt konto, klicka på ”Profil” uppe till höger och senare klicka på “Mina betalningar” i rullgardinsmenyn. Där samlas alla dina betalningar och dessa kan du spara ner som PDF alternativt och skriva ut efter behov.

Om du har en arbetsgivare som erbjuder Epassi eller ActiWay väljer du som anställd en leverantör som erbjuder en aktivitet som klassas som friskvård. Det finns mer information om vår anläggning via länken. Om du har en arbetsgivare som erbjuder friskvård mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt be om att få ett kvittounderlag vid kassan hos oss. Viktigt att du har ett aktivt och uppdaterat MATCHi-konto med rätt personuppgifter. Länk: https://www.epassi.se/sv/anstalld/friskvard

Kontakta oss

 

Telefonnummer: 0729 82 40 00

E-post: info@boraspadelklubb.se

Org-nummer: 559280-7670

 

Följ oss

 

instagram (2) facebook (1)

 

 

 

Borås Padelklubb AB

 

504 64 Borås

 

Besöksadress / Leveransadress

 

Ryssnäsgatan 14

506 64 Borås