Barn- & ungdomsträning hos Borås Padelklubb

Vi vill vara den ledande Padelföreningen för alla barn, ungdomar och vuxna i Sjuhärad/Borås/Västsverige. Där förutsättningar skall finnas för alla att tillsammans och med god gemenskap utvecklas positivt som människa och padelspelare.

Idrotten har alltid varit en plats för gemenskap och utveckling. En plattform i samhället för att utveckla sunda värderingar, respekt och förståelse mot andra människor. Att lära sig betydelsen kring laganda och möta känslan när man vinner eller förlorar tillsammans.

På flera sätt är dagen samhälle en otrygg tillvaro för barn och ungdomar och vi vill med en väl fungerande idrottsförening bidra med en stabil, inkluderande och öppen plats att kunna utvecklas positivt som människor och padelspelare.

Detta gör vi tillsammans. Tillsammans med våra tränare som är certifierade hos förbundet samt RPP-utbildad med Dani Dios. Detta gör vi genom både lokala initiativ och med hjälp av våra fantastiska tränare som är certifierade tränare hos förbundet samt RPP-utbildad hos Dani Dios. Vi erbjuder grupper som pågår under 15-19 veckor samt kortare terminskurser under samtliga skollov. Vi har barn- och ungdomsträning i olika åldersgrupper utifrån förmåga, allt för att de ska få en så bra utbildning som möjligt.